Mijn Ceremonie

Ieder mens kent mooie, blijde momenten en intens verdrietige. Gebeurtenissen die je leven voorgoed veranderen. Het is goed om bij zulke momenten bewust stil te staan.

Als ceremoniemaker help ik hierbij.

Spreker

Bij een afscheid of bij een feest kan ik je in alle rust helpen je wensen op papier te zetten en als je wilt deze uitspreken. Ook voor andere momenten waarbij een verhaal een mooie toevoeging is ga ik graag met je in gesprek.

Ceremonie

Ieder mens kent mooie, blijde momenten en intens verdrietige. Gebeurtenissen die je leven voorgoed veranderen. Het is goed om bij zulke momenten bewust stil te staan. Als ceremoniemaker help ik hierbij.

Rituelen

Rituelen en symbolen zijn zo oud als de mensheid. Zij brengen ons samen. We mogen uiting geven aan wat we ten diepste voelen. We markeren het moment en geven zin aan wat ons leven zo ingrijpend verandert. Rituelen geven betekenis aan levens bepalende momenten.