SPREKER

Voor een afscheid of een feest kan ik je in alle rust helpen je wensen op papier te zetten en als je wilt deze uitspreken. Ook voor andere momenten waarbij een verhaal een mooie toevoeging is ga ik graag met je in gesprek.

Hier lees je twee voorbeelden waarbij je mijn hulp in kunt roepen. Ook voor andere levensmomenten waarbij een verhaal een mooie aanvulling is ga ik graag met je in gesprek.

OVERLIJDEN

Bij het overlijden van een geliefde komt er enorm veel op je af. Veel praktische dingen moeten worden geregeld. Deze belangrijke zaken zijn in goede handen van een uitvaartleider.

Maar de inhoud van het afscheid is net zo belangrijk. Ik kan je helpen dit afscheid vorm te geven.

De wereld staat volledig op zijn kop bij zo’n ingrijpende gebeurtenis. Je weet wel wat je wilt zeggen, maar krijgt het niet goed op papier.

Je wilt liever niet spreken tijdens het afscheid.

In de periode na het overlijden tot aan de uitvaart hebben we veel contact. Samen brengen we in beeld wie de overledene was en wat hij/zij heeft betekend.

Dit vertaal ik in een levensverhaal, een in memoriam. Niet een standaard verhaal met het noemen van data en woonplaatsen, nee, een echt verhaal waarin de overledene wordt herkend en erkend.

BEDRIJFSFEEST

Je bedrijf bestaat 25 jaar.

Tijdens een gala wil je als directie stil staan bij de afgelopen periode.

Of je wilt een speciaal op maat geschreven kerstverhaal, waarin de cultuur van het bedrijf tot uiting komt.

Graag maak ik dit verhaal voor je! Ik verdiep me in de bedrijfscultuur, de succesmomenten maar ook eventuele moeilijke gebeurtenissen krijgen een plek.

Je bedrijfsfeest, gala of kerstbijeenkomst krijgt zo een verdiepend karakter.

Werkgebied; enkhuzien, Stede Broec, Drechterland, Hoorn, Medemblik, Opmeer, Koggenland, Alkmaar, Purmerend, Volendam, Edam, Alkmaar, Zaanstad, Heiloo, Bergen Schagen, Den Helder, Hollands Kroon, Amsterdam, Haarlem. Andere plaatsen en regio’s in overleg. Een spreker met passie.